9. prosinca 2015. s početkom u 19h održana je tradicionalna Humanitarna božićna revija Mažoretkinja Halubajki u prepunom Domu hrvatskih branitelja na Viškovu. Halubajke humanitarke ove su godine pripremile bogat program s mnogo glazbe, pjesme, plesa, glume, ali i sporta, jer ove su godine humanitarnu reviju namijenile Savezu športova osoba s invaliditetom Primorsko-goranske županije.
Cilj Saveza športova osoba s invaliditetom Primorsko-goranske županije je razvoj i širenje sporta među osobama s invaliditetom, a posebice među djecom i mladima. Sport je sredstvo koje pomaže psiho-fizičkom razvoju osoba, što aktivne Halubajke itekako znaju, te su ovogodišnjom Božićnom revijom odlučile podržati upravo osobe s invaliditetom za koje su sport i rekreacija itekako važni.
U programu su svojim koreografijama nastupile Halubajske Mažoretkinje, Mažoretkinje Grada Opatije, Halubajke Viškovo, Plesna skupina Flame i Gym Dance, pjevali su Dječji vrtić Viškovo i Dječji zbor Halubajčići, klaunovskim nastupom prisutne je zabavila Udruga za bolji svijet, svijet bajkovitosti predstavljala je Udruga za kulturu “Ča?”, a sportove osoba s invaliditetom demonstrirali su članovi Tenis kluba “KVARNER”- sekcija tenisa u kolicima i Kluba alpskog skijanja osoba s invaliditetom “KVARNER”.
S obzirom da je sport osoba s invaliditetom vrlo malo medijski zastupljen, ova gesta Mažoretkinje Halubajke organizacijom Humanitarne božićne revija, osim same potpore klubova, bila je i svojevrstan način približavanja sporta osoba s invaliditetom široj javnosti.