Mjesni odbor Marčelji u suradnji s Udrugom za kulturu “Ča?” i Udrugom “Za bolji svijet” organizirao je Božićni show za najmlađe sumještane, koji se održao 28.prosinca 2012. u Marčeljima. Poučna predstava “Rodilo se dijete” Udruge “Za bolji svijet” , prilagođena je djeci i izvedena uz izvrsne glumce i pripovjedače utjelovljene u likovima humorističnih lutaka. A, dodatno veselje i aktivnost publike potaknuo je mađioničar. Šareni baloni različitih oblika unijeli su radost među mališane, a onda… – Djed Božićnjak! Veselju nije bilo kraja. Svako je dijete imalo priliku fotografirati se s Božićnjakom koji mu je uručio dar. Ovo događanje, održano u blagdansko vrijeme – vrijeme darivanja, bilo je humanitarnog karaktera. Osim što je cilj bio uveseliti najmlađe, cilj je bio i pomoći oboljelom osmogodišnjem sumještaninu Deanu.

FOTOGRAF: Miroslav Ćuća

Za sve fotografije obratite se fotografu M. Ćuća: 091 767-8038