U subotu 2.11.2013. održana je 8. po redu radionica za razvoj dječje kreativnosti „Svijet bajkovitosti i balona“ na Marinićima u organizaciji Udruge za kulturu „Ča?“ i Balona Miryam.Ovu radionicu obogatile su svojim nastupom Mažoretkinje Halubajke te glazbena gošća Ana Antolović, pjevačica grupe Gustafi uz pratnju Ivana na gitari. Nakon njihova nastupa, spisateljica Tatjana Udović uvela je djecu u svijet bajkovitosti i to bajkom Branka Ćopića „Ježeva kućica“. Kao i svakoga puta odvila se nagradna igra „Ča je ča?“ – igra kojoj je cilj upoznati djecu s čakavskim narječjem. Uslijedila je zatim kreativna radionica izrade čestitki i mozaika, a onda i radionica izrade figura od balona.

Radionica „Svijet bajkovitosti i balona“  održat će se i sljedeće subote, 9.11.2013.,  u Domu na Marinićima – pridružite nam se u kreativnosti!
Za sve informacije Udrugu za kulturu “Ča” možete kontaktirati putem maila:  udrugaca@gmail.com