Udruga za kulturu „Ča?“ u suradnji s Dječjim vrtićem „Snjeguljica“ organizirala je 23. siječnja 2013. u popodnevnim satima Pusno kreativno druženje za najmlađe. U Domu na Marinićima okupili su se brojni maškarani mališani. Uživali su u izvedbi Mažoretkinja Halubajki, nakon čega ih je spisateljica Tatjana Udović upoznala s pričom o Halubajskim zvončarima. Slikovnica „Halubajski zvončari“ zainteresirala je djecu s obzirom da trenutno i jest pusno vrijeme, doba maškara i zvončara, kada se mališani sa zvončarima susreću u vrijeme njihovih ophoda kao i na karnevalima. Uslijedio je zatim poetski dio uz pjesnika Valeria Orlića.

A onda, ples pod maskama, igre te likovne radionice.

Profesorica likovne kulture Darija Stipanić održala je radionicu na kojoj su se izrađivali unikatni zvončarski facoli.

Odgajateljice Dječjeg vrtića „Snjeguljica“ asistirale su djeci pri izradi različitih maski.Djeca su se rasplesala i prepustila kreativnosti.

Dječji smijeh odjekivao je prostorijom, što je bio znak još jednog uspješnog događanja za najmlađe.