• NAJNOVIJE INFORMACIJE MOŽETE PRATITI I NA TatjanaUdovic.com

Književni susret u Dječjem vrtiću “Girice” na Cresu s Tatjanom Udović

8. prosinca 2014. Dječji vrtić “Girice” na Cresu posjetila je riječka spisateljica Tatjana Udović. Brojni mališani s veseljem su dočekali autoricu bajki, željni poslušati neke od njih i prepustiti se svijetu bajkovitosti.
    Najmlađe Cresane Tatjana je upoznala sa čakavskim narječjem, predstavljajući im svoju najnoviju slikovnicu “Eko Mucko Bucko”, pritom ih ekološki osvješčućući. Djeca su pažljivo slušala i učila riječi na čakavštini, jer najavljena je bila nagradna igra “Ča je ča?”, kada su najbrži znalci osvojili nagrade.
    S obzirom da se bliže Božićni blagdani, Tatjana im je ispričala i “Božićnu bajku”, kroz koju se se djeca upoznala s pravim smislom Božića.
    Pred sam kraj književnog susreta, Tatjana je vrtiću uručila poklon paket higijenskih potrepština sponzoriran od strane DM drogerie.

Bilo je ovo prvo književno druženje s Tatjanom Udović na otoku Cresu, a kako je ravnateljica vrtića najavila, suradnja će se i nasaviti.
    Udrugu za kulturu “Ča?” medijski podržava TJstudio.

Nema komentara

Ostavite komentar