Svakog drugog četvrtka se u Bistrou „Mornar“ u Rijeci održavaju energične plesne večeri za sve ljude dobre volje uz Duo Aledory. Prije dvije sedmice 31. ožujka 2016. Duo Aledory je na plesnoj večeri ugostio specijalnu gošću; poznatu spisateljicu Tatjanu Udović koja je predstavila svoj novi roman „TRIESDUJA 2. DIO“ i dočarala dio mladalačke atmosfere iz autobusa na liniji br. 32. Zbog velike zainteresiranosti, jer prisutni su zdušno prihvatili predstavljanje romana, u nevjerici prateći dokumentirane događaje današnje mladeži iz prijevoznog sredstva koje ih vozi prema i iz njihovih škola u Opatiji, još jedno druženja sa spisateljicom Tatjanom Udović, ponovilo se i sljedećeg četvrtka 14. travnja 2016.
Bilo je to još jedno lijepo književno druženje u veseloj i plesnoj atmosferi te poznate hitove Dua Aledory i gastro ponude Bistro „Mornar“.