Na Zametu se 14.11.2013. održala još jedna radionica „Svijet bajkovitosti i balona“ u organizaciji Udruge za kulturu “Ča?” i Balona Miryam. Ovoga četvrtka bilo je zbilja živo i veselo uz puno smijeha, jer gost radionice bio je Klaun Rudi iz Udruge za bolji svijet koji je prisutne zabavio svojim klaunovskim i mađioničarskim točkama.

Čak su i neka djeca tog popodneva postali mađioničari! Ali svi su se dobro nasmijali, pa čak nešto i naučili. U svijet bajkovitosti djeca su uronila pričom o Mucku Bucku, a druženje sa spisateljicom Tatjanom Udović se nastavilo i u igri „Ča je ča?“ kada su se djeca upoznavala sa čakavskim narječjem, a i u likovnoj radionici i dizajnu veselih prsluka kao poklon  svojim mamama. Neizbježna je bila i izrada figura od balona od strane Balona Miryam koja je dodatno razveselila mališane.