Riječke plesne večeri uz Aledory već su tradicija i kulturna prepoznatljivost u samom centru RIJEKE, a Aledory ponovno pripremaju nešto novo i zanimljivo

Tematske plesne večeri Riječani su s oduševljenjem prihvatili i s nestrpljenjem se vesele sljedećim susretima u Bistrou „Cres“. Nakon PLESNE VEČERI S MIRISOM MORA, ovoga četvrtka 21.08.2014. održat će se Crveno-plava plesna večer. Crveno- plava plesna večer dovodi nove goste brojne zanimljivosti i nove zadatke, jer ona će biti specijalna plesna večer HRVATSKO-SLOVAČKOG PRIJATELJSTVA. U goste iz Slovačke stiže menadžerica dua Aledory Mária Malecová s prijateljima i fanovima. Naime, Aledory već nekoliko godina redovito održavaju koncerte u Slovačkoj i na taj način kroz pjesmu slovačkoj publici prezentiraju primorski kraj i čakavsku besedu

Na ovaj način, tradicija Riječkih plesnih večeri pročut će se i van samih granica Lijepe naše, sve do Slovačke Republike, što nije zanemarivo za turizam i samu kulturu grada Rijeke.

Aledory medijski podržavaju Udruga za kulturu „Ča?“ i TJstudio.

CD dua Aledory „Zakantajmo po domaći“ moguće je naručiti u Udruzi za kulturu „Ča?“: http://udrugazakulturuca.hr/isprav-cd/

Tags: