26.10.2013. održana je još jedna u nizu radionica za razvoj dječje kreativnosti „Svijet bajkovitosti i balona“ na Marinićima  u organizaciji Udruge za kulturu „Ča?“ i Balona Miryam.Gosti ove radionice bili su članovi Dječjeg zbora „Notice“ iz Opatije koji su oduševili publiku svojim nastupom.

Nakon nastupa Notica, djeca su utonula u svijet bajkovitosti, kada im je spisateljica Tatjana Udović ispričala jednu od svojih bajki, bajku „Vjerkina pekara“. Nakon eko bajke, djeca su s Tatjanom porazgovarala o ekologiji, a onda je uslijedila nagradna igra „Ča je ča?“ – igra kojoj je cilj upoznati djecu s čakavskim narječjem. A zatim se održala vesela likovna radionica po želji vjeverice Vjerke – izrada šumskog cvijeća i drveća. Djeca su uživala slažući mozaike od raznobojnog tekstilnog materijala.

Bila je ovo još jedna vesela radionica za male kreativce.